Damnare - Recenzie




         Hey , ce mai faceti? Din pacate , cartea asta m-a dezamagit .Desi subiectul carti este unul foarte bun ,nu pot sa spun ca mi-a placut atat de mult pe cat ma asteptam :(. Poate daca as fi citit-o inainte de Ingerul Noptii , poate m-ar fi atras mai mult . Lipseste actiunea si  totul era atat de previzibil. Dar ca sa spun si ceva bun , Arriane a fost personajul meu preferat doar pentru ea am terminat cartea .

  Luce este o tanara de 17 ani care dupa un accident petrecut cu Trevor , un prieten de al ei ,  a ajuns la Sword &Cross , o scoala de corecţie. Unde il intalneste pe Daniel pe care il urasc  , de care se indragosteste la prima vedere , dar care o evita din  primul moment.  Tot acolo  Luce isi face  prieteni : Penn  o fata care ii e mereu alaturi ,Arriane  o fata nebunatica putin   scrintita la mansarda :)) , dar o buna prietena , mai e si Cam care fata de Daniel e mult mai interesat de Luci , un baiat popular si foarte frumos .
Dar ce se intampla cand supranaturalul intervine in viata ei ?! Cand  ,,umbrele " n-o lasa in pace ? , Cand e prinsa intr-o o lupta data intre bine si rau ?

    Citat preferat:

 ,,Pot  sa ma impotrivesc sau sa fug de tine sau sa incerc din rasputeri  sa nu raspund  sentimentelor tale , dar nu conteaza .Tu te indragostesti de mine , iar eu de tine.Iar asta te omoara."

                                                                        (Daniel-Damnare)


Au fost multe momente in care Luce ma enerva cand se tinea ca si un scai de el si el tot o respingea imi vene sa ii zic :


 


Nota:




                                                                                                             3/5



P.S= Voi ati citit cartea? V-a placut? Astept parerea voastra :>




        Si o melodioara , pe care am descoperit-o astazi ( cu ajutorul lui Vero)





Share this:

CONVERSATION

15 comentarii:

  1. :)) Stii parerea mea. Luce e o idioata cu i mare, desi mie de Daniel mi-a palcut. Cred ca numele mi-a placut cel mai mult <3 Suna hot :)) Mie de Penn mi-a placut, si de Arianne, si cam atat. Idee buna, dar nepusa in valoare cum trebuie. Recenzia-i buna, stai linistita :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Da e adevarat Ideea e buna dar ...Adevaru asta e ca Luci e o idioata :)) de ce Dumnezeule nu-l lasa in pace ?! Ms mult .:*

      Ștergere
  2. Îhh, chiar că este puţin prostuţă ,dacă băiatul o ignoră, ea de ce l-ar căuta?
    Îmi place citatul, Daniel are până la urmă o inimă ,se pare.:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da , e o imbarligatura , astept sa citesti cartea sa aflu si parerea ta :D

      Ștergere
  3. Odododo!!!! Ce dragut e citatul. E foarte frumos si intens! Si mie imi place numele de Trevor,dar cartea in sine nu ma tenteaza. Am tot oscilat: ba,ala zice ca e buna,dar ala zice ca e proasta. De exemplu cele 50 de umbre ale domnului Gray: Am gasit o recenzie pe Goodreads contra cartii,foarte bine argumentata cu tot felul de citate si restul si am decis sa nu o citesc,desi cand mai vad cate o parere buna,ma indoiesc si zic sa-i dau o sansa. Ma rog! Draguta recenzia! :)
    App,poate elimini faza cu codul de pe blog cand comentezi. E un pic cam enervant. Daca vrei iti zic cum sa scapi de ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi , da sunt multe renezi pro si contra eu sa zicem ca sunt la mijloc :D , ce sa spun , daca ai timp poti s-o incerci nu se stie poate o sa iti placa :* Nu am stiut ca este cod la comentariu , da te rog sa imi zici cum sa scap de ea :P

      Ștergere
    2. Ok. Pai te duci la setari->postari si comentarii si acolo ai afisati verificare pe baza de cuvinte si alegi varianta NU. :) Atat. Sa-mi zici daca intampini probleme. Sau...Hmmm...Acum ca ma gandesc. Cand am comentat la iarna am scris cod sau nu. Nu mai stiu :)) Scuze in caz ca ai scos codul si eu nu mi-am dat seama.

      Ștergere
    3. Dap,l-ai scos cred fiindca nu mai imi cere. E mult mai usor asa sa comentez. :)

      Ștergere
    4. L-am scos , m-a ajutat Vero, dar mersi fara tine nu as fi stiut de cod >:D<

      Ștergere
  4. Pai mie chiar mi-a placut cartea si celelalte doua volume...Chiar este una din seriile mele preferate...eu zic sa le citesti si pe celelalte deoarece sunt mai interesante, mai ales al 3 -lea volum ...Mie mi-a placut cel mai mult , in Damnare, momentul in care Daniel i-a aratat degetul "magic" lui Luce in cantina.:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa le incerc si pe celelalte daca tu spui ca merita :D ,eu de asta nu am fost foarte multumita , dar gusturile nu se comenteaza :D , momentul cu degetul a fost foarte haios :))

      Ștergere
  5. Ca să scapi de codul de la comentarii intri în panoul de control al blogului, la setări, postări și comentarii, și ai acolo „Afişaţi verificarea pe bază de cuvinte ”. Din ”Da” schimbi pe ”Nu”.
    Eu n-am în plan Damnare. Sunt atâția negativiști că mi-a pierit și cheful:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi mult :D , :)) Da adevaru e ca eu chiar am avut asteptari mari de la ea dar m-a dezamagit asta e :D

      Ștergere
  6. Eu ..nu am citito inca ..!!nustiu cum e :( da din cate vad ceai povestit mai facut curioasa cred ca o so citesc sa vad cum este..!! si dupa ity spun!! :) imi place mult citatul e dragut! :P

    RăspundețiȘtergere

Vreau sa stiu si parerea ta!

Un produs Blogger.