AV ,La multi ani + altele




Buna , copiilor ..pana la urma toti suntem copii , acolo inauntrul nostru .. La multi ani ! :)

Dreams of Paradise. | via Tumblr
Stiti ce vreau eu? ..vreau un ou kinder sau biscuiti in forma de animale <3

Am reluat seria Academia Vampirilor pe care am abandonat-o acum un an cred da.. shame on me ...dar acum chiar nu o mai pot abandona .. imi place mult seria .. si imi place ca sunt unele asemanari intre mine si Rose *amandoua suntem imature si actionam pe moment * siii il iubesc pe Adrian <3 nu sunt o mare fana Dimitri dar nici nu il urasc sau ceva ..inteleg ca e o chimie puternica intre el si Rose ..
Bestfriend | via Tumblr

O si in 13,  luna asta apareee *tobele* TFIOS <3

The Fault In Our Stars. | via Tumblr


Am sa ma pregatesc cu cutii de servetele inainte de film ..daca nu ati citit cartea nu existati! acum e momentul ..e chiar geniala <3 si John Green e dusmanul meu de moarte un scriitor nemaipomenit dupa mine..

Voi cum va petreceti 1 Iunie? :3

Share this:

CONVERSATION

4 comentarii:

  1. La multi ani! Ah, si mie imi e pofta de un ou kinder... poate dau o fuga sa imi iau unul, sa mai rasfat copilul din mine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ihi :* mersi :* Sa stii ca am fost jos la magazin si nu aveau nici ou kinder nici biscuiti .. sunt foarte dezamagita ..:))

      Ștergere
  2. Ce ma bucur ca-ti place AV! Am sarbatorit la scoala, dupa un spectacol de teatru, realizat de noi, pentru parinti, cu ceva pizza, niste muzica si rasete! La multi ani, copilo!

    RăspundețiȘtergere

Vreau sa stiu si parerea ta!

Un produs Blogger.