Recenzie: Eu sunt numarul patru de Pittacus Lore

In primul rand vreau sa multumesc librariei online Libris pentru aceasta carte nemaipomenita, multumesc frumos.

Am auzit de aceasta carte acum ceva timp dar nu i-am dat mare importanta , sincera sa fiu , cand am primit-o nici nu stiam despre ce este vorba ...stiam ca este cu extraterestri si atat. Desi am auzit multe pareri bune despre ea , nu credeam ca o sa imi  placa foarte mult , ma gandeam ca nu este genul meu , dar m-am inselat ,  iubesc cartea asta.


Numarul patru a.k.a Daniel a.k.a  John Smith  este un extraterestru venit de pe Lorien  din cauza ca planeta lor , Lorien, a fost invadata si distrusa de modagorieni o alta specie de extraterestri , mullt mai rea , veniti de pe Mogadore.

 John si ceilalti 8 copii si ceapanii lor sunt ultimi supravietuitori ai planetei Lorien acum refugiati pe Pamant dar modagorieni ii  urmeaza , nu numai ca sa-i vaneze pe  ci  si fiindca au de gand sa transforme  planeta noastra in noul lor teritoriu , lorici  trebuie sa  invinga modagorieni si sa-si salveze planeta, Lorien.



Mi-a placut mult aceeasta carte .
Desi eu v-am povestit doar despre razboi , extraterestri , misiuni , are mult mai multe , dragoste , drama ,  etc. pe care le puteti descoperi doar daca o cititi
Mi-a  placut mult si  modul de scriere al autorilor, James Frey si Jobie Hughes( Pittacus Lore) , ba chiar pot sa spun ca fac parte din autori mei preferati.
Si vreau sa va spun ca este una dintre putinele carti la care am plans. 
Ce sa va mai  spun ca sa intelegeti ca este un must-read ?

Citat: 

 " E prea devreme ca sa renunti la speranta. Speranta dispare ultima. Daca o pierzi, pierzi totul. Iar cand ai impresia ca totul e pierdut , ca totul e cumplit si sumbru , speranta continua sa existe , intotdeauna. "


Nota : 5/5

Share this:

CONVERSATION

6 comentarii:

  1. :3 Ti-am zis ca iti va placea Deni :* Ma bucur mult ca aai ajuns sa o indragesti. Asteapta numai urmatoarele volume :3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sisi >:D< da ai avut dreptate..ouh toata lumea imi spune.. eu nu mai am rabdareee !! :))

      Ștergere
  2. Vreau si eu seria asta. Ce sa mai spun de coperta la primul volum, Alex Pettyfer imi face cu ochiul :)). Super recezie. Ai plans? Oh, Doamne.
    Citatul ala e asa de trist. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. TREBUIE sa ai seria asta ,,, naughty Alex :)) Multumesc , Da am plaaans :((

      Ștergere
  3. Nu uita de film!!!Daca ai timp uitat-te e dragutel :d .Ma bucur ca ti-a placut cartea ...o vreauuuu si eu!!!! I want it ! Sa ai o saptamana buna >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am uitaaaaaaaaaat si ....e dragut dar cartea este de 10000000 de ori mai tare . soo read the book ! la fel ^_^

      Ștergere

Vreau sa stiu si parerea ta!

Un produs Blogger.