Leapsa: Sacrificiul Cartilor

Am descoperit acum o zi aceasta leapsa pe YouTube mai exact aici. Si cum nu aveam nici o idee ce sa postez  am zis ca de ce nu ? nu stiu cati din voi ati facut-o dar eu nu am auzit de ea decat ieri.



                                            Sa incepem: 


1. O carte mare: Sa incepem totul cu Apocalipsa Zombie. Sa spunem ca te afli intr-o librarie, uitandu-te printre raftuuri, cand BAM! ZOMBIE ATACA! Un anunt apare la toate posturile in care spune ca armata a descoperit ca slabiciunea zombilor sunt cartile foarte mari. Ce carte laudata de toata lumea, dar pe care tu o urasti si care este o carte mare o arunci catre zombie pentru a-i elimina?


Tradarea, Casa noptii, Vol. 2 - P.C. Cast, Kristin Cast

Ahh pfff   e greu foarte greu ahh cred ca Tradarea - P.C. Cast, Kristin Cast , nu aruncatii cu rosii, in special Adry dar cartea asta nu m-a impresionat foarte tare adica e ok dar .... nu mi s-a parut asa geniala cum spune toata lumea *sorry Adry*.


2. O continuare: Sa spunem tocmai ai plecat dintr-un salon cu o noua tunsoare cand BOOM: Ploaie torentiala. Ce continuare a unei carti ai alese sa o folosesti pe post de umbrela?

Uhh parul meu chiar nu se descurca bine cu umezeala .. incepe sa se onduleze si sa stea in toate partile , nu vreti sa vedeti asta ...Uneori, sub clar de luna de Heather Davis , o carte simpla ..perfecta ca umbrela .

                



3. O carte clasica: Sa spunem ca esti intr-o ora de lectura cu profesorul tau de romana care vorbeste incontinuu despre acea carte clasica (,) care a schimbat lumea, care a revulotionat literatura si tu deja nu mai vrei sa auzi nimic despre aceasta carte asa ca o arunci in fata profesorului pentru ca stii de ce? Acea carte este idioata si merita sa primesti detentie din cauza lucrului facut doar pentru a le arata tuturor ce simti. Ce carte clasica ai alege?


    

Nu pot sa spun ca urasc cartea dar  daca profesorul este asa de enervant "Ion" este cartea potrivita :))

4. Cartea pe care o urasti: Sa spunem ca esti in biblioteca cand BAM! Incalzirea globala explodeaza si lumea de afara ingheata. Esti blocata si singura ta sansa de supravietuire este sa arzi o carte. Care este prima care la care te-ai duce, cartea pe care o urasti, care carte nu ai regreta sa o arzi?


   


Puterea - L.J. Smith  pentru ca ..este o carte simpla si nu cred ca as putea sa ard alta carte nici pe asta nu ma lasa sufletul pentru ca are o carte frumoasa si nu este ataat de rea dar trebuie sa ma salvez nu? :))


Nominalizari:Adry , Denise , Anto , Bia , Oana  , Alexandra , Rose , Ralu , si  oricine o vrea. 

Share this:

CONVERSATION

11 comentarii:

Vreau sa stiu si parerea ta!

Un produs Blogger.