Schimbare....

Pe blog s'a produs o schimbare , Madalina nu mai este admina , asa am crezut ca e mai bine si sper sa nu va suparati. Desi inteleg ca vă va lipsi Madalina si mie imi va lipsi . 


                                                        

Share this:

CONVERSATION

27 comentarii:

  1. Nu-i frumos ce faci tu aici . Mada a muncit pentru blogul asta la fel cum probabil ai facut si tu .Cand ai avut nevoie de ea ca sa poti creste te-a ajutat si tu asa ii multumesti .. in fine nu e treaba mea dar se putea gasi alta solutie in opinia mea

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna , stiu ca esti prietena cu Madalina si mai stiu ca tu nu sti toata problema am fost de acord sa o ajut cu blogurile ei pentru ca si ea m.a ajutat pe mine si te rog sa nu te bagi. Nu cred ca este treaba ta, eu si Madalina am ramas prietene si noi stim ce v.om face in continuare.
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acolo jos scrie vrem sa-ti stim parerea sau cumva n-am dreptul la o parere?

      Ștergere
    2. ps. vom se scrie impreuna

      Ștergere
    3. Ai dreptl la parere dar as dori sa comentezi cand sti toata problema, si am scris de pe telefon ( la scoala) de aia am facut greseli .

      Ștergere
  3. Îmi pare rău să aud. Nu știu ce s-a întâmplat între voi, dar sper că nu sunteți certate și veți rămâne în continuare prietene. :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum spune'am noi suntem prietene doar ca nu mai scrie pe acest blog in schimb o gasiyi pe Devoratori de filme si Vis sau realitate? , relatia dintre noi nu s'a schimbat de loc.

      Ștergere
  4. Crede-ma ca stiu foarte bine care este problema n-am comentat asa aiurea ca m-am trezit eu ti-am spus ca se putea gasi alta solutie . Am scris de la inceput ca nu vreau sa ma bag de aceea este ultimul meu comentariu.

    spuneam si deloc iar se scriu impreuna

    Mult succes cu blogul de acum inainte!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scumpete mică, ce-ar fi să nu te mai iei de gramatica ei din moment ce tu scrii fără virgule :) Dacă ai fi ştiut toată problema nu ai mai fi comentat nimic: Mădălina a zis singură că pleacă ptr că nu-i convine, Deni nu a dat-o afară :) Aşa că lasă-te de faze din astea şi vezi-ţi de treaba ta. E problema ei ce face cu blogul, nu e ca şi cum Mădălina era prezentă de la fondarea blogului, a fost un simplu ajutor şi punct.

      O zi plăcută!

      Ștergere
    2. Ia uite cine vorbeste de vazut de treaba lui. Daca eu nu vreau sa pun virgule nu pun si punct!

      Ștergere
    3. Păi, discuţiile despre Deni sunt treaba mea, deci da, eu una îmi văd de treaba mea ;) Cât despre a vrea să pui virgulele sau nu, aşa şi Deni dacă vrea scrie cu apostrof sau legat/dezlegat. :)) Hai totuşi să nu ne băgăm într-o competiţie cu 'hai să vedem care are mai multe argumente', nu de alta, dar am vaga impresie că te combat! :))

      Ștergere
    4. Nu cred că este nevoie să ne luăm la ceartă.Dacă fetele au găsit un mod prin care să rezolve problema, mi se pare corect să lăsam lucrurile aşa.:)

      Ștergere
    5. Adry eşti idolul meu!:))

      Ștergere
    6. ştii că eşti o scumpă! :)) :*:*:* ptr asta sunt prietenele şi persoanele majore!! :))

      Ștergere
    7. Draguta cel mai destept cedeaza!

      Ștergere
    8. Scumpete, tocmai te-am anunţat că nu mă iau la ceartă, deci... asta mă cam face deşteaptă! :)) Hai totuşi să nu-ncepi să mă jigneşti cu replici de grădiniţă! Fă-ţi un bine şi lasă-te de sportul ăsta!

      Ștergere
    9. Ăăăăă."Cel mai deştept cedează",interesantă replică.:))

      Ștergere
  5. Bine zis Adry.
    Din greşeli se învaţă.Eu una postez pe blog dintr-un simplu motiv: îmi place.
    Nu vruiam să mă bag în discuţie, dar ştiu care este problema.Eu cred că se va rezolva totul, şi cu Mădălina ,nu este nevoie să aruncăm replici usturătoare.
    Până la urmă în blogosferă este vorba despre dragostea pentru cărţi, nu cred că trebuie să tratăm asta cu atâta seriozitate.
    Cred că schimbarea va fi binevenită.Cum s-a spus şi mai sus, fiecare cu părerea lui, dar asta nu înseamnă că nu putem să ne spunem părerea într-un mod mai puţin jignitor.
    Cât am scris .:))
    Mult succes în continuare Deni, sigur te vei descurca. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc scumpo :* ai perfecta dreptate >:D<

      Ștergere
    2. pur şi simplu awesome! :)) love ya'! :)) mulţumesc! :*

      Ștergere
  6. Wow!!! Nu intru pe blogusoarele din lista mea 4-5 ore si uite cate ratez! Cand se mai intampla d`astea [poate se sesizeaza domnisoara Romina ca am scris cu apostrof si ma baga si pe mine in seama, merci! :D]Eny, anunta`ma si pe mine! Cat despre faptul ca Madalina nu mai posteaza pe acest blog...pai, nu e un capat de lume, o putem gasi pe alte doua bloguri, tot aici, in blogosfera; despre prietenia dintre Madalina si Eny...nici macar nu ar trebui sa ne dam noi cu parerea, este problema lor proprie si personala. Nu "sa speram ca raman prietene" sau alte alea. Daca ele vor sa incheie prietenia [ceea ce am inteles ca nu s`a intamplat sooo, stati chill] e decizia lor, fara alte "hai, ramaneti prieteni", "nu va certati", "ea te`a ajutat" si altea chestii de genu`.
    Bafta in continuare, Eny! Felicitari pentru lucrurile pe care le face p`aci! Hugs >:D<
    P.S: Daca domnisoara Romina vrea sa comenteze in legatura cu gramatica altora o invit cu mare placere pe la scoala din orasul/localitatea/satul etc in care locuieste. ^.^
    Multam! [Yeee! I did it!:))]

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iooooi! Cata comentariuuuuu`:))

      Ștergere
    2. Esti fenomenala, ti'am spus ca esti fenomenala? Deci Doamne ce am mai ras , te iubi dubi enooorm esti asdfhjkldjhf comentariul tau este bestial . Si ai cea mai mare dreptate , asta incercam sa spun si eu ,bravo .
      Lova yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
      si multumesc mult :*

      Ștergere
    3. Tenchiu [da, am scris intentionat...domnisoara Romina are cunostinte si in tainele limbii engleze, nu?] sweeteeeee! Mdea. Stiam ca sunt bestiala, fenomenala si toate alea:)) Merci ca mi`ai reamintit! :))
      Love you, tooo! N`ai pentru ce...pur si simplu aveam o stare prielnica pentru sarcasme de genu`:)) >:D<

      Ștergere
  7. Îmi pare rău să aud acest lucru,dar atâta timp cât apele sunt liniştite totul e în ordine.Mulţumesc că mi-ai spus pe ce bloguri postează!:o3

    RăspundețiȘtergere
  8. NU VĂ LUAŢI LA CEARTĂ! Mulţumeeesc :) Ştii tu, Denisa, îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat, baftă ţie în continuare şi baftă şi Mădălinei pe blogurile pe care le administrează :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu vreau sa va luati la cearta pe tema asta si nici sa o jigniti pe Romina.Este prietena mea si ea doar imi ia apararea...deci lasati asa cum a cazut.Voi ramane in relatii bune cu Denisa deci totul este in regula , nu trebuie sa faceti ditamai taraboiu din chestia asta

    RăspundețiȘtergere

Vreau sa stiu si parerea ta!

Un produs Blogger.