Recenzie: Cand esti vrajitoare...

Buna dragilor , ce mai faceti? 
Eu am terminat ieri seara Cand esti vrajitoare.. de Carolyn MacCullough

Si..este draguta adica mi-a placut. 
Dar am o nedumerire doar la mine este titlul cu roz? O_o pentru ca in imagine este cu albastru-alb si mna ma bate curiozitatea ,  anyway..















O poveste plina de vraja… de vraji si vrajitoare! Emotionanta si fermecatoare de la prima pana la ultima pagina! Atat de fascinanta, incat cititorii isi vor dori sa continue intr-un al doilea volum – pentru ca atunci…

Cand esti vrajitoare…

…ramai vesnic vrajitoare!

Tamsin Greene face parte dintr-o familie de vrajitoare cu lunga traditie. In ziua in care s-a nascut, bunica ei a prezis ca va fi cea mai Talentata dintre ele. Dar Talentul lui Tamsin nu s-a confirmat.
Acum, cand are saptesprezece ani, isi petrece cea mai mare parte din timp la scoala cu internat din Manhattan, unde macar poate pretinde ca este normala. Insa, in timpul vacantelor de vara, este obligata sa revina acasa si sa lucreze la libraria magica a familiei sale.
Intr-o seara, un tanar foarte atragator, profesor la Universitatea New York, intra in librarie si o confunda pe Tamsin cu sora ei mai mare, extrem de Talentata Rowena. Pentru prima data in viata ei, Tamsin se simte privita cu respect si admiratie, si, inainte de a apuca sa se gandeasca mai bine, accepta sa caute pentru acesta un obiect valoros si vechi pe care familia lui l-a pierdut cu mai bine de un secol in urma. Dar cautarea se dovedeste a fi mult mai ciudata decat parea la prima vedere.


O carte relaxanta pentru un weekend cand vrei sa citesti ceva usor si relaxant sau  o carte simpla ca sa iti mai fuga stresul din inaintea tezelor. 
  O am in biblioteca chiar din prima saptamana in care a aparut la noi, dar ma bucur ca am citit-o doar acum daca o citeam atunci sigur m-ar fi dezamagit pentru ca aveam asteptari mari de la ea dar acum s-a nimerit la fix chiar aveam nevoie de o carte de genul.
Ce mi-a placut mult la ea e ca nu exista mai multe fiinte supranaturale doar vrajitoarele desi nu stiu daca pot sa le zici chiar vrajitoare mai degraba oameni cu talente. Desi descrierea lasa de dorit mi-a placut mult cartea... si personajele in special Tamsin (interesant nume , nu?) pentru ca nu era aceea fata perfecta foarte frumoasa ,talentata, etc. 
 Mi-a placut mult  ca nu se bazeaza pe romance , decat in  putine momente chiar aveam nevoie de o carte fara triunghiuri amoroase sau tot felul .. pentru ca m-am saturat de ele, momentan.
Desi nu este  , neaparat , o carte care  sa te tina cu sufletul la gura am citit-o intr-un timp foarte scurt nici nu mi-am dat seama cum s-au scurs paginile .

~“ M-am nascut in noaptea de Samhain, cand bariera dintre lumi e fragila ca o soapta si cand magia — vechea magie — isi ingana cantecul ametitor si dulce pentru oricine doreste sa-l asculte. ’’

~“ Viitorul e scris in apa. ’’

~“ – Asadar, de ce m-ai numit Tamsin? o intreb. Mereu ai zis ca imi vei spune mai tarziu. Desi, din punct de vedere tehnic, este mai devreme.

Zambetul bunicii licareste, apoi devine mai larg.

- Asa mi-ai spus in seara asta ca te cheama. Asa ca pur si simplu am presupus ca asta voiai sa fie numele tau. ’’


P.S= Mie imi place mult mai mult coperta originala , nu ca asta ar fi urata dar parca se potriveste mai bine cea originala , fata de pe coperta seamana bine cu Tam. 





Nota : 3,5/5

Share this:

CONVERSATION

6 comentarii:

  1. Coperta originala e foarte draguta <3

    RăspundețiȘtergere
  2. eu nu prea ma grabesc sa o citesc da' cine stie...la fel cred si eu: coperta originala e mai faina! >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu spun sa o citesti cand ai timp sau vrei ceva relaxant ;) ^_^

      Ștergere
  3. Chiar vroiam sa o citesc :))) Recenzia ta mi-a mai taiat din entuziasm , deci o sa o las mai la urma

    RăspundețiȘtergere

Vreau sa stiu si parerea ta!

Un produs Blogger.