Top Ten : All Time Favorite TV Shows

    Am văzut rubrica Top Ten pe youtube , aici. Ma uitam aseară , sau mai bine zis la 3 dimineata , ce altceva să fac? să dorm . Nu aveam somn așa că da.. Mi-a plăcut mult ideea și am luat-o și eu , sper să postez cel puțin o dată pe lună dar nu știu dacă am să reușesc .


Top ten-ul de astăzi e despre serialele melele preferate, sper să mă limitez la 10 . Nu sunt neapărat intr-o ordine.


1M*A*S*HSerialul, care este o dramă medicală și comedie neagră, a fost produs în asociere cu 20th Century Fox Television pentru CBS si urmărește viața unei echipe de doctori și a personalului auxiliar staționat la „4077th Mobile Army Surgical Hospital” în Uijeongbu, Coreea de Sud, în timpul războiului din Coreea.(1972-1983)  
Serialul ăsta mi-a frânt inima în o grămadă de bucățele , e genial , personajul principal , Hawkeye Pierce , e cel mai deștept și amuzant și ahh , personaj .
Încă am o obsesie pentru el, deși am terminat serialul (și l-am reluat de 20 de ori ) acum câțiva ani , și probabil o să am toată viața o obsesie . În genereal serialul e plin de comedie și dramă , foarte bine amestecate. Apasă aici , aici si aici.



 
2. FRIENDS= Mai au nevoie de prezentare?! Ei sunt "Prietenii tăi”: Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler şi Ross. Şase prieteni care se luptă să supravieţuiască pe cont propriu în lumea dură a Manhatten-ului. 
Nu cred că e posibil să fii trist să vizionezi un episod din Friends si după să fi tot trist . Mereu răd așa  de tare la serialul ăsta , mă aude și mama din bucătărie *laugh* .E așaa simpatic și ah. 
Apasă aici , aici si aici 





3. Gilmore Girls Lorelai Gilmore in varsta de 32 de ani, are o relatie atat de apropiata cu fiica ei Rory incat acestea sunt deseori confundate cu surorile. Intre relatia lui Lorelai cu parintii ei, noua scoala a lui Rory, si ambele lor incurcaturi romantice, exista o multime de drama in jur.


Ador așa de mult  serialul ăsta ,ca și restul din top 10 , logic de aia sunt aici , daar  pe acesta îl iubesc că imi aduce mult aminte de relația mea cu mama , toată lumea spune că suntem surori , uneori il iau ca pe un copliment alteori nu , mama mereu îl ia ca pe un compliment *laugh* .Da între mine și mama mereu e democrație, nu facem ceva până nu suntem amandouă de acord exact ca și Rory si Lorelai. Apasă aici , aici și aici.



4. The Vampire Diaries= nu cred că mai aveți nevoie de detalii , dar.. The Vampire Diaries („Jurnalele Vampirilor”) este un serial american de televiziune pentru adolescenți, creeat și dezvoltat de Kevin Williamson și Julie Plec, bazat pe romanele omonime ale scriitoarei L.J. Smith.
Da , la început nu a fost chiar genial dar , Doamne a avut momente în care am rămas... .  Și Damon . cel mai bun argument, Damon.
Apasă aici , aici si aici. 






5. Castle=  este un serial american  de televiziune, genul comedie-dramă,polițist  difuzat de rețeaua ABC și produs de ABC Studios.
 Richard Castle este un scriitor de romane poliţiste ce se bucură de un real succes. În prezent, însă, suferă de lipsă de inspiraţie după ce îşi omoară pesonajul principal în ultimul roman publicat şi se vede nevoit să găsească un înlocuitor.
Așa amuzant , de fapt toate serialele de mai sunt au cel puțină comedie , se pare că imi place comedia , hmm.
Apasă aici , aici și aici.




6. Pretty Little Liars= Serialul urmăreşte schimbările din vieţile a patru fete - Hanna, Aria, Spencer şi Emily - după ce "liderul" grupului lor, Alison, dispare, iar ele încep să primească mesaje scrise din partea unui necunoscut care se semnează "A".
Cum poți să  cauți un  hărțuitor timp de cinci sezoane și să nu te plictisești 
, PLL are efectul ăsta.
Apasă aici , aici și aici .









7. Mentalistul= Patrick Jane, este detectiv şi consultant la Biroul de Investigaţii Criminale din California (CBI). Este cunoscut pentru faptul că a elucidat un număr impresionant de crime datorită talentului deosebit de a observa până la cele mai mici detalii. În echipă, Patrick, este notoriu pentru lipsa de protocol şi aşa zisa faimă de medium, deşi acum recunoaşte că în trecut s-a prefăcut că are abilităţi paranormale. 
Cel mai sarcastic , genial și amuzant tip.
Apasă aici , aici și aici.





8. Doctor House,  este un serial american de tip dramă medicală, ce a debutat pe canalul FOX la data de 16 noiembrie 2004. Serialul a fost creat de către David Shore și a fost produs de Shore și regizorul de film Bryan Singer. Serialul se învârte în jurul Dr. Gregory House (interpretat de actorul britanic Hugh Laurie), un geniu medical nonconformist care conduce o echipă de diagnosticieni în spitalul fictiv Princeton-Plainsboro Teaching Hospital (PPTH) în New Jersey.

Apasă aici , aici și aici.




9.  Sherlock = Sherlock este un serial britanic de televiziune ale carui palpitante aventuri au loc in secolul 21. Remake-ul este produs de Hartswood Films pentru BBC Wales, co-produs cu WGBH Boston. Este o actualizare contemporana a povestiri lui Arthur Conan Doyle, a faimosului detectiv Sherlock Holmes, rol interpretat de Benedict Cumberbatch, alaturi de prietenul sau loial Watson, interpretat de Martin Freeman.
Speechless..
Apasă aici , aici și aici. 


10. Big Bang Theory= În serial sunt prezenți doi bărbați, de 25 de ani, absolvenți ai Institutului de Tehnologie din California, unul un fizician experimental ,, iar celălalt un fiizician teoretician  , care locuiesc vizavi de o chelneriță blondă atractivă cu aspirații de vedetă (Penny).
Pentru crearea situațiilor comice, inteligența lui Leonard și Sheldon este contrastată cu abilitățile sociale și bunul simț al lui Penny. Alți doi prieteni, la fel de tocilari ca ei, Howard Wolowitz și Rajesh Koothrappali, sunt, de asemenea, personaje principale. 
Apasă aici , aici și aici.



Și cam asta e tot , desigur ar mai fii The Originals si Gossip Girl , etc , dar am văzut doar 2 sezoane din ele așa că nu sunt All Time fav , dacă ai citit asta ești obligat să o faci și tu *muhaha* o să știu dacă nu ai făcut-o!!   . Aaa da , mâine e utlima zi de concurs , Luni la ora 20 :00 anunț câștigătorul.

                                                                                                       O duminică plăcută !

Share this:

CONVERSATION

2 comentarii:

  1. Avem ceva seriale in comun:)Eu tot fug de ceva timp de Doctor House ,dar toata lumea imi spune sa ma uit la el ,deci poate o sa ma apuc de un nou serial:D Castle ,The Mentalist si Friends sunt pe lista mea de "noi seriale":)) Iiiiiii Sherlock ,vreau sa apara noul sezon cat mai repede!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. iii , uite-te la Dr. House!! :)) , Doamne da iubesc Sherlock <3 dar Doamnee sunt 3 episoade pe an , ma omoara incet :))

      Ștergere

Vreau sa stiu si parerea ta!

Un produs Blogger.