Ziua 2: Scrie o scrisoare pentru cineva. Oricine.

   Gata s-a umplut , s-a umplut paharul , pur si simplu nu mai suport , nu te  mai suport , m-am saturat de tine si de toti  oameni neprietenosi ce v-am facut sa va comportati asa?? nu ma intereseaza ca asa e stilul vostru sau alte porcari , de ce Dumnezeu va comportati ca si cum sunt ultima persoana cu care ati  vrea sa vorbesti? ei uite ca m-am saturat ...nu mai sunt nici eu draguta cat timp nici tu nu esti!! 


                       Cu "dragoste", 
                                                                     pentru toti oameni "prietenosi".

P.S= Imi cer scuze pentru aceasta postare negativa dar pur si simplul m-am saturat de oameni                 neprietenosi , de exeplu cand intri in vorba cu cineva sau nu stiu , ii spui ceva cuiva si ei sunt           pur si simplu " ah hei ,ce vrei si tu? "  adica pe bune , ti-am scris/vorbesc cu tine din politete           sau pur si simplu am scris ceva , crezi ca nu pot sa traiesc fara sa iti scriu tie pff si inca cum..         sau cand intrebi pe cineva ceva si ei sunt ceva gen : pff..de ce ti-as spune? " pai stii ceva poti           sa-ti bagi raspunsul undeva ca nu mai am nevoie de el. sau cand iti  vorbesc de sus *asta ma           enerveaza la culmea *  sa iti spun ceva :nu esti cu NIMIC  mai bun ca mine , asa ca ciocu              mic. Pe bune , doar eu dau peste oameni ca astia?? Pana acum credeam ca problema sunt             eu , ca  au dreptul sa imi vorbeasca de sus dar m-am saturat si m-am trezit si mi-am dat          seama ca   nu au nici un drept asa ca   now i don't give a shit! :) 

Share this:

CONVERSATION

2 comentarii:

  1. Heeeei, heeeei, caaaaalm! *voce de Fuiego* Nu conteaza ce zic ceilalti, pur si simplu asta nu ar trebui sa iti afecteze viata, personalitatea, viitorul cu NIMIC! Asa ca, daca nu conteaza, de ce sa te mai consumi pentru persoane care se cred buricul pamantului dar, de fapt, sunt 'altceva' al pamantului?
    Astfel de persoane doar blufeaza, ei stiu ca nu e mare lucru de ei asa ca, se dau mari, frumosi, inteligenti etc. pentru a parea exact opusul.
    Si nu, nu esti singura care da de astfel de persoane, sunt chiar peste tot, vorbesc serios! Daaar, eu am invatat sa le dai ignor, cum se zice, si sa nu ma consum pentru un creier sau mai multe de gaina.
    P.S: Eventual le arunc, in gand cateodata, un: "Oh, darling, go buy a personality!" si imi vad de drum.
    Capul sus! Hug, sister! >:D<
    Inca un P.S: Ai primit mail-ul cu intrebarile? Daca nu, da-mi o adresa de mail pe care sa le trimit. Multam!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Heei , ai perfecta dreptate , multumesc , hug back,>:D< , nu am primit mail ...denysucca@yahoo.com

      Ștergere

Vreau sa stiu si parerea ta!

Un produs Blogger.