Recenzie: Sovaire de Maggie Stiefvater


Daca ati citit recenzia mea de la "Fior" ati vazut   ca nu m-a (prea) dat pe spate ,  dar "Șovaire" este  mult mai  buna, este geniala, chiar mi-a placut!










Descriere:

Sam reuseste sa ramana om si  spera sa duca o viata fericita si normala alaturi de Grace , dar nu totul merge cum au planuit , Sam devine noul lider al lupiilor fiind singurul ramas in forma umana ,dar nu este chiar asa usor pentru ca trebuie sa aiba grija si de lupii "noi nascuti" a lui Beck  . 

Lupul din inauntrul lui Grace este pe cale sa iasa la iveala in orice clipa...
Cole unul dintre "noii nascuti" duce un razboi cu trecutul sau si incearca cu disperare sa ramana in forma de  lup pentru totdeauna iar Isabel incearca sa se impace cu moartea fratelui ei si sa isi ajute prieteni in toate aceste obstacole ale vietii.  

Oare se va transforma Grace in lup sau ceva mai grav se va intampla? Sam o va putea ajuta pe Grace si in aceelasi timp sa aiba grija de noii nascuti? Cole va trece peste trecutul sau intunecat? 





Recenzie:


   Acel ceva care a lipsit in "Fior" , a fost cu siguranta prezent in "Șovaire". 

Mi-a placut mult aparitia lui Cole, si o iubesc  pe Isabel , cel mai mult am adorat   la ea ca  spunea totul verde in fata , ceilalti mereu ocoleau adevarul . 
Cartea mi s-a parut asa trista ,  la finalul carti  am plans  ca o fetita mica  , ma tot gandeam de ce lucrurile frumoase sunt asa  imposibile .

Mi-a placut mult si Sam , nu mai era aceea fetita plangacioasa si traumatizata din Fior  , ador partile in care canta  si versurile si tot , il iubesc. 



Toate personajele au evoluat , si asta m-a bucurat la nebunie .

Cole este un personaj destul de dificil dar mi-a placut mult si desi era ciudat sa vad ca isi doreste asa de mult sa devina lup , l-am inteles , nu vi s-a intamplat niciodata sa nu mai vreti sa mai simtiti nimic? sa va doriti sa uitati tot? mie sincer , mi s-a intamplat . 

Nu cred ca a fost ceva ce nu mi-a placut la aceasta carte, si de abia astept sa apara si la noi volumul trei. 





                                   " O mie de feluri de a-ti lua ramas-bun, 
                                     O mie de feluri de-a plange , 
                                     O mie de feluri de-a pleca acum,
                                     De a-ti lua ramas-bun,
                                     De a rosti clar cuvintele pe care
                                     As putea sa le uit 
                                     Cand imi voi regasi vocea.  "

                                                                                             ~ Sam -"Sovaire" -Maggie Stiefvater 





 Nota: 5/5 


Share this:

CONVERSATION

2 comentarii:

  1. mama, daca ti-a placut asa de mult, ar trebui si eu s-o citesc. crezi ca daca ai reciti acum primul volum din serie, ti-ar placea mai mult?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Clar ar trebui :D , ahh buna intrebare , eu nu m-am gandit la ea , cred ca da , putin mai mult sigur mi-ar placea . ^_^

      Ștergere

Vreau sa stiu si parerea ta!

Un produs Blogger.