Recenzie Te Iubesc de Catherine Siguret

      Buna, sunt Crina , mama blogaritei mele favorita ,am primit cartea de  8 Martie *ia ghiciti de la cine* . 

   





    
      Alice este o femeie in varsta de 32 de ani ,  o scriitoare anonima.Locuieste in Paris. Ea  participa  la o  conferinta unde il intalneste pe Philippe Musil iar din acea zi viata ei se schimba total. Philip  este un scriitor de succes , scrie romane de dragoste ,este scriitorul cel mai seducator al momentului. Desi Alice nu l-a intalnit propriu-zis  ii scrie un  e-mail :"Mi-ar placea sa va revad". Pornind de la acest mesaj Alice se arunca intr-o dragoste pasionala starnita de mesajele schimbate pe e-mail. In cele din urma se intalnesc la o cafea  , urmand  o  perioada cu suisuri si coborasuri.  Alice descopera ca in romanele lui Philip este descrisa viata ei  in cele mai mici detalii,  fapt care la inceput o sperie. Oare sunt predestinati? 


Parerea mea: 

      Mi-a placut cum a descris autoarea : personajele , strazile Parisului , locuinta lui Alice etc. , dar as fi vrut mai mult dialog intre Phillippe si Alice. Este o carte care te captiviaza. Merita sa fie citita.  Ii multumesc, fiicei mele pentru aceasta  carte .

Share this:

CONVERSATION

12 comentarii:

  1. Cartea pare interesantă și bineînțeles, vă mai așteptăm cu recenzii, doar că cred că ați fi putut dezvolta un pic mai mult ideile dumneavoastră de la ”părerea mea”:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumos cadou de 8 martie! Subiectul cărţii pare unul foarte drăguţ, mai ales că avem un scriitor ca unul din personajele principale. Sunt de acord cu Vero, ne-ar fi plăcut să auzim mai multe despre părerea dvs, şi bineînţeles vă mai aşteptăm. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc, dar printe o friptura si o prajitura,nu prea ramine mult timp.ps blogarita trebuie hranita :))

      Ștergere
  3. Deci v-a convins sa faceti recenzia pana la urma :) Citea o colega cartea, dar eu n-am avut ocazia sa o citesc :D Poate voi face rost de ea pe viitor, desi nu prea citesc eu chick lit :) Va mai asteptam :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da , multumesc . Mie mi-a placut , poate o s-o incerci si tu .

      Ștergere
  4. M-ati convins, o sa ii dau o sansa :) Abia asteptam urmatoarea recenzie!

    RăspundețiȘtergere
  5. oo ce taree , astep urmatoarea recenzie facuta de dumneavoastra ! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Cât de frumos e, doamnă Crina, că bloggăriţi împreună cu fiica dumneavoastră <3 Cred că n-aş putea să o conving pe mama mea nici să îşi facă un ID de messanger, aşa că simţiţi-vă ca o eroină :))
    Sper să apuc şi eu să citesc cartea în curând, trebuie să îmi mai fac loc prin bibliotecă :o3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulmesc, nu sunt o eroina, ci doar o mama care prin firea sa este vesnic tanara , mi-ar placea sa tin pasul cu voi dar mai sunt si treburile de adult , mama, sotie, eleva ,angajata,etc.pe scurt incerc sa nu ma plafonez,sa nu imbatranesc si sa fiu sincera mi-a placut experienta de blogarita.multumesc mult tuturor pt incurajari si caldura cu care ma-ti primit in lumea voastra.va pup se arde pizza!!!!!

      Ștergere

Vreau sa stiu si parerea ta!

Un produs Blogger.